Beste bezoeker,
We voeren in combinatie met de Erasmus Universiteit een wetenschappelijk onderzoek uit om te begrijpen wat mensen ertoe drijft om zich te registreren op websites. We willen u vragen een korte enquête in te vullen. Dit zal 1-2 minuten duren.

enquete formulier
Login

Yournumber

Yournumber is de eerste telefoongids voor 06-nummers in Nederland

ATTENTIE: U zal toegang krijgen tot 10000+ geregistreerde gebruikers in dit online mobiele telefoonboek! Schrijf u nu in voor het grootste mobiele telefoonboek van Nederland.
Uw persoonlijke gegevens in dit mobiele telefoonboek zijn veilig en beschermd door alle privacy wetten van Nederland en de Europese Unie!

Frequently asked questions
Hoe worden mijn gegevens beschermd?

Yournumber biedt een telefoongids voor 06-nummers die door iedereen gratis gebruikt kan worden, mits voor niet-commerciële doeleinden. Commercieel gebruik door derden (zoals callcenters) is strikt verboden. Mocht dit echter toch gebeuren dan staan hier geruime boetes tegenover en zullen wij juridische stappen ondernemen tegen het bedrijf in kwestie. Yournumber zal jouw gegevens en 06-nummer nooit aan derden verstrekken.

top

Ik kan niet vinden wie ik zoek

Yournumber is een jonge site, opgezet in 2008. En hoewel Yournumber snel groeit, zal het zeker in het begin vaak voorkomen dat je niet kunt vinden wie je zoekt. Wij begrijpen hoe vervelend dit is. Nodig al je vrienden uit om de telefoongids voor 06-nummers zo compleet mogelijk te krijgen. Des te meer mensen je uitnodigt, des te sneller kunnen we uitgroeien tot een groot landelijk netwerk met alle 06-nummers. Mocht je ideeën hebben om de 06-telefoongids sneller te laten groeien, stuur ons dan gerust een e-mail via contact.

top

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt je aanmelden door op voeg jezelf toe te klikken op de homepage. Vervolgens vul je jouw gegevens in en maak je een wachtwoord aan. Daarna worden de gegevens gecontroleerd en ben je opgenomen in de eerste telefoongids voor 06-nummers in Nederland.

top

Moet ik al mijn gegevens invullen?

Nee, niet alle gegevens zijn verplicht. Zo kun je kiezen om je straatnaam, huisnummer, postcode en e-mailadres niet in te vullen. Denk er alleen wel aan dat des te meer je invult des te beter kan iemand anders vinden wie hij werkelijk zoekt. De verplichte gegevens zijn verplicht omdat het zoeken naar 06-nummers anders erg moeilijk wordt. Je leeftijd wordt ook gevraagd, maar zal om veiligheidsredenen niet op de site worden vermeld.

top

Hoe meld ik mijn vrienden aan?

Je kunt je vrienden uitnodigen door op de homepage te klikken op nodig vrienden uit. Vervolgens kun je je vrienden uitnodigen via zowel e-mail als SMS.. Stuur via onze site een e-mail naar je gehele MSN contactenlijst of vul de namen en 06-nnummers van je vrienden in, dan sturen wij ze vervolgens een SMS met de vraag of zij willen deelnemen.

top

Maar wat als mijn vrienden niet in de telefoongids willen komen?

Het is niet zo dat vrienden die je uitnodigt automatisch in de 06-telefoongids komen. Na het uitnodigen via e-mail of SMS hopen wij dat je vrienden zelf naar de site komen om zich verder aan te melden. Willen zij dit niet, dan zullen we ze niet in de 06-telefoongids opnemen.

top

Waarom moet ik een wachtwoord invullen?

Een wachtwoord is nodig om later je gegevens of 06-nummer te kunnen veranderen. Als je een bijvoorbeeld een nieuw 06-nummer hebt hoef je alleen maar je oude 06-nummer, je nieuwe 06-nummer en je wachtwoord in te vullen en je 06-nummer is veranderd.

top

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Als je je gegevens wilt aanpassen ga je naar de knop gegevens wijzigen, boven in de menubalk.. Daar kun je uit een snelkeuzemenu kiezen wat je wilt veranderen. Je kunt je 06-nummer, wachtwoord, adresgegevens, e-mailadres en geboortedatum wijzigen.

top

Ik heb een nieuw nummer, wat nu?

Onder de knop gegevens wijzigen, boven in de menubalk kun je de optie 06-nummer veranderen kiezen. Hiermee wijzig je snel en gemakkelijk je oude 06-nummer in je nieuwe. Het enige wat je nodig hebt is je eerder aangemaakte wachtwoord.

top

Wat als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Mocht je je wachtwoord kwijt raken of vergeten zijn, dan kunnen we je jouw wachtwoord via een gratis SMS naar je mobiel sturen. Je gaat hiervoor naar de pagina gegevens veranderen onder gegevens wijzigen. Vervolgens staat er onderaan de pagina: Wachtwoord vergeten? Klik hier. Door daar op te klikken en je 06-nummer in te vullen krijg je je wachtwoord toegestuud naar je geregistreerde 06-nummer.

top

Wat als ik mijn wachtwoord en mijn telefoonnummer kwijt ben?

Mocht bijvoorbeeld je telefoon kwijt of gestolen zijn en je bent ook je wachtwoord vergeten, stuur ons dan een mail via contact. Als je je wachtwoord nog wel weet, dan kun je je 06-nummer gewoon veranderen bij 06-nummer veranderen.

top

Kan ik mezelf ook weer uit de 06-telefoongids verwijderen?

Mocht je niet meer in de 06-telefoongids willen staan, dan kun je je altijd verwijderen. In de menubalk onder gegevens wijzigen staat ook 06-nummer verwijderen. Hier kun je na het invullen van je 06-nummer en wachtwoord, je 06-nummer verwijderen van de site. We vragen na afloop wel of je een reden wilt opgeven. Je bent hiertoe natuurlijk niet verplicht, maar dit kan ons weer helpen om eventuele zwakke punten aan te pakken en de 06-telefoongids te verbeteren.

top

Wat als ik wordt lastiggevallen door mensen?

Mocht je toch worden lastiggevallen en denken dat het door onze telefoongids komt, stuur ons dan een e-mail via contact en wij zullen kijken of wij hier iets aan kunnen doen. Je kunt natuurlijk ook direct je provider bellen of aangifte doen. Deze twee manieren kunnen je nog sneller helpen.

top

Kan het zijn dat ik soms van Yournumber een SMS krijg?

Dat is mogelijk. Eens per jaar sturen wij je een SMS om te controleren of je nummer nog wel klopt. Tevens staat in ons privacy statement dat iedereen die is ingeschreven, tot een maximaal van 12 keer per jaar (dus gemiddeld eens per maand) een advertentie-SMS kan ontvangen. Dit wil niet zeggen dat je dit ook meteen toegestuurd krijgt.

top

Krijg ik nu allemaal advertenties waar ik niets aan heb?

Nee, dit zal niet voorkomen. Yournumber is opgezet om het vinden van 06-nummers gemakkelijk te maken. Hierbij hebben we mensen nodig die in de 06-telefoongids willen staan. Het zou dus onverstandig zijn om mensen weg jagen door vervelende SMS-jes.

Wat Yournumber wil bereiken is dat bedrijven die iets goeds aan te bieden hebben, met goede en speciale acties kunnen komen via de SMS. De advertentie zal dan ook gericht worden op kleine groepen mensen waarvan wordt aangenomen dat ze de advertentie nuttig vinden. Bijvoorbeeld de lokale bakker die jou gratis brood aanbiedt op vertoon van de SMS of 5% korting op een supermarkt bij jou in de buurt op vertoon van de SMS. Deze acties worden door onszelf verzorgd, dus bedrijven krijgen jouw 06-nnummer en gegevens niet. Mocht Yournumber twijfelen over een advertentie, dan wordt deze gewoonweg niet verstuurd.

top

Wat als ik nog verdere vragen heb?

Allereerst stellen wij van Yournumber het erg op prijs als we reacties krijgen, goed of slecht. Dit helpt ons namelijk om de site nog beter te maken. Mocht je dus verdere vragen, opmerkingen of suggesties hebben, kun je ons e-mailen via contact. We zullen je dan zo snel mogelijk proberen te helpen binnen maximaal 48 uur.

top